
Ravintola V ryhmämenut


Ravintola V ryhmämenut 20.6.2025 asti
Katkaravut al pil-pil Marinoidut katkaravut chilillä ja valkosipulilla, paahdettua chili-inkivääriöljyä ja focacciaa M, G ** Hitaasti kypsytetty petite tender naudanliha Kauden vihanneksia, paistinlientä ja paahdettua perunaa M, G ** Kauden tiramisu L, G
VIINISUOSITUKSET Pazo De Villarei Albariño, Bodegas y Viñedos de Altur, Rias Baixas, Spain 59 € Riesling Feinherb, Weingut Thörle, Rheinhessen, Germany 63 € ** Reserve Malbec, La Celia, Mendoza, Argentina 52 € Ripasso Valpolicella Superiore, Signorelli, Veneto, Italy 63 € ** Moscato D´Asti, Massolino, Piemonte, Italy 51 € Ainoa Vaapukka, Ainoa Winery, Hollola, Finland 68 €
Maa-artisokkakeitto Karamellisoitua maa-artisokkaa, yrttiöljyä ja focacciaa L, G, pyydettäessä vegaaninen) ** Vesijärven kuhaa Sitrus-perunamuffini, marinoidut herneet ja appelsiini-hollandaisekastike (L, G) ** Sitruunaposset & Kauden hilloa (L, G)
VIINISUOSITUKSET Elisabeth Viognier, Domaine de La Baume, Languedoc-Roussillon 54 € Macon-Villages, Joseph Drouhin, Bourgogne, France 69 € ** Patriarche Père et Fils, Pinot Noir, Languedoc-Roussillon, France 46 € Pazo De Villarei Albariño, Bodegas y Viñedos de Altur, Rias Baixas, Spain 59 € Riesling Trocken, Weingut Georg Müller Stiftung, Rheingau, Germany 65 € ** Moscato D´Asti, Massolino, Piemonte, Italy 51 € Sauternes, Château du Levant, Sauternes, France 58 €
Savustettua porkkanaa ja hummusta ja paahdetut pinjansiemenet VEG, G *** Palsternakka neljällä tavalla Savustettu palsternakkapihvi, paahdettua palsternakkaa, palsternakkapyreetä ja palsternakkalastuja VEG, G *** Bourbon-suklaamousse Suklaamuruja ja marinoituja marjoja L, G, VEG
VIINISUOSITUKSET Macon-Villages, Joseph Drouhin, Bourgogne, France 69 € Riesling Feinherb, Weingut Thörle, Rheinhessen, Germany 63 € *** Grüner Veltliner Federspiel, Domäne Wachau, Wachau, Austria 56 € Riesling Trocken, Weingut Georg Müller Stiftung, Rheingau, Germany 65 € *** Ainoa Vaapukka, Ainoa Winery, Hollola, Finland 68 € Sauternes, Château du Levant, Sauternes, France 58 €
Samettista myskikurpitsakeittoa & savustettua porkkanaa G, L, M, V Vierumäen paakarin focaccia leipää M,V Laforêt Bourgogne Chardonnay, Joseph Drouhin, Bourgogne, France 69€ Riesling Qualitätswein Trocken (1,0L), Schloss Vollrads, Rheingau, Germany 78€ Kanavan Panimo Aava Belgian IPA 6,0% (0,33l), Vääksy 8,50 € *** Paahdettua yrtti-portobellosientä & punajuurisottoa G, L, M, V Riesling Feinherb, Maximin Grünhaus, Mosel, Germany 59€ Barbera d´Alba, Pio Cesare, Piemonte, Italy 79€ Kanavan Panimo Blägä Red Lager 5,0%, (0,33l) Vääksy 8,50€ *** Uuniomena Pannacotta G, L, M, V Recioto della Valpolicella Classico, Santa Sofia, Veneto, Italy 12€ / 6CL Ainoa Sametti, Ainoa Winery, Hollola, Finland 12€ / 6CL Kanavan Panimo Mustikkagose 4,7%,(0,33l) Vääksy 8,50€
Nordic Buffet Yhdellä pääruoalla 62 € tai kahdella pääruoalla 72 €, min 30 hlöä Alkuruoat Paahdetut juurekset ja pähkinät (VEG, G) Vihersalaatti (VEG, G) Savustettu poropaisti ja karpalot (L, G) Marinoitu tillikurkku (VEG, G) Savustetut muikut (G, M) Skagen (L, G) Marinoidut vihannekset (V, G) Päivärinteen ruislastu (V, M)
Pääruoat Valkosipulipaahdetut perunat (VEG, G) Sienet, sipuli ja pekoni (M, G) Yön yli haudutettua karitsan niskaa (G, M) Tumma Omenasiiderikastike /tai/ Paahdettua lohta (G, L) ja valkoviini-sitruunakastiketta
Jälkiruoka Kauden tiramisu (G, L)
VIINISUOSITUKSET
Patriarche Père et Fils, Pinot Noir, Languedoc-Roussillon, France 46 € Pazo De Villarei Albariño, Bodegas y Viñedos de Altur, Rias Baixas, Spain 59 € Riesling Feinherb, Weingut Thörle, Rheinhessen, Germany 63 € ** Winemaker's Selection Zinfandel, Western Cellars, California, United States 56 € Grenache Syrah, Domaine Saint-Paul, Lanquedoc, France 59 € Macon-Villages, Joseph Drouhin, Bourgogne, France 69 € ** Moscato D´Asti, Massolino, Piemonte, Italy 51 € Sauternes, Château du Levant, Sauternes, France 58 €